Over ons

Een betrokken team van vakspecialisten, onze missie is het laten groeien van jouw bedrijf.

Zichtbaar zijn is niet genoeg; wij zetten jou in de spotlights!

Ik ben ‘de dochter van de melkboer’. Letterlijk en officieel erkend en liefdevol grootgebracht door hem en mijn moeder. Mijn pa ging met de SRV-wagen langs de deuren, ik rolde als jong grietje het verkoopvak in en zorgde dat bedrijven vindbaar waren in de Gouden Gids. 

Ik heb een ijssalon gehad, bij meerdere mediabedrijven gewerkt en een SMS-dienst ontwikkeld in de tijd dat zoiets als een app nog niet bestond…

Ons huidige systeem is een ‘tikkie’ complexer en 100x effectiever!

  • Gebaseerd op een goede website met extra zoekwoorden, SEO dus, die je aan de voorkant van de site niet ziet. 
  • Geautomatiseerd zodat we supersnel kunnen vullen. 
  • Afgestemd op de kritische eisen van Google. 
  • En desgewenst onderdeel van een heel pakket aan online marketing. 

Want ik heb iets gemerkt…

Eigenlijk gaat het niet zozeer om onze dienst.

Je kiest voor ons omdat je wilt groeien, ook buiten je onderneming. Onze klanten zijn niet de start-ups en de wereldverbeteraars. Het zijn de harde werkers. De MKB’ers die een (familie-)naam hoog hebben te houden, maar dan wel in de tijden van social media. Ze hebben voor zichzelf wel dat grotere plaatje. Absoluut! Leven en ondernemen zonder zorgen. Met een buffer, juist in deze tijd weer zo belangrijk gebleken. 

''Ons team bestaat uit uitblinkers!''

De meeste van onze klanten hoor je nooit over dat grotere geheel.

Ze hebben het niet over de energie die ze willen halen uit hun werk. Over flow of balans. Ze doen gewoon hun ding. Sturen hun personeel aan.
Totdat ik met je in gesprek kom… Dan hebben we het daar ineens wél over.
Heerlijk om even in helikopterview boven je bedrijf te hangen. Kijken waar je energie weglekt, welke overbodige posten je kunt schrappen en beslissen waar je juist wél op zou willen inzetten. 

Pas dan pakken we dat terug en kijk ik wat wij voor je kunnen betekenen daarin. Precies dat is de reden dat je voor ons kiest en niet voor dat grotere bureau. 

Wij zijn geen log bedrijf met allerlei regels en protocollen.

Ik werk met jou zoals ik ook wil dat er met mij gewerkt wordt: betrokken, met passie, inzet en niet gericht op die ene dienst, maar op dat grotere geheel. Want dat is waar jij blij van wordt, en ik ook!

Wil je me eens ontmoeten?
Boek een demo, dan sla je twee vliegen in één klap.

Ik ben de spil van het bedrijf, en werk samen met de meest technische jongens (en meiden) om mooie producten vliegensvlug in de markt te kunnen zetten.

Trots op ons team:

Onze basis

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Goed scoren bij Google zorgt voor meer conversie. Je hoeft niet overal op de eerste positie te staan, maar wel voor die paar woordcombinaties waarmee precies jouw doelgroep zoekt.

En al je design

Grafisch

Het is zó fijn om je goede ideeën door hetzelfde team meteen te laten vormgeven. Geen gedoe en geschuif, snel resultaat en korte lijnen.  Daar houden wij van, en onze klanten genieten mee!

Ontwerp en uitvoering

Heb je die mooie huisstijl al? Wij regelen ook de rest, van branding items tot verpakkingen, visitekaartjes, mailingen tot …. We bespreken samen jouw ideeën en zetten die om in een 100% passend design.

Met de technologie

Websites

Een slecht vindbare website, hoe simpel en goedkoop ook, is altijd zonde van het geld. Daarom bouwen en ontwerpen wij websites en webshops met moderne en frisse ‘look’ maar ook die technische finetuning waarmee je direct scoort.